Byggfirma från Huddinge

Ser verkligen fram emot denna helgen, jag och grabbarna har arrangerat en fotbollsturnering med andra smålag från Huddinge där vi ska spela en turnering under hela dagen. Kommer nog vara en riktig så kalla brunkar-fotboll, men det är nog det som kommer göra det väldigt roligt att se vad för typ av fotboll alla kan leverera.

Vi är grupperade in i tre lag per grupp och tror faktiskt vi var hela 6 st grupper, grymt kul! Sen när turneringen är klar och priset har delats ut till vinnarna blir det därefter en fest hos arrangören där det bjuds på tonvis av öl och grillmat, det kommer minst sagt bli en riktigt rolig lördag.

Jag ser även fram emot måndagen då Palka Bygg AB kommer för att utföra en renovering i mitt kök som förhoppningsvis redan kan vara klart i slutet på nästa vecka, de är en byggfirma från Huddinge som jag gjort projekt med tillsammans förr. Ett otroligt skönt gäng som verkligen utför sina arbeten på en så enormt hög kvalité. När köket är klart har jag börjat fundera kring om jag eventuellt kanske skulle ta och köra på en renovering i mitt vardagsrum med, men det få verkligen bli något jag får fundera på när den tiden är kommen.